Caritas Archidiecezji Warszawskiej serdecznie zaprasza na koncert „Muzyka Miłosierdzia”, który odbędzie się 4 lutego 2015 roku w kubie PALLADIUM (ul. Złota 9) o godzinie 19.00.

Wystąpią:

Fismoll i Krzysztof Iwaneczko (zwycięzca VI edycji programu The Voice of Poland)

Wstęp: 50 zł.

Bilety (cegiełki) do nabycia w kasach klubu, biurze Caritas AW oraz drogą internetową (szczegóły na www.warszawa.caritas.pl)

LINK do wydarzenia na FB: https://www.facebook.com/events/1748214645406669/

Wpływy z koncertu przeznaczone zostaną na wsparcie programu „Skrzydła”.

Patroni medialni: Deon, Radio Plus Warszawa oraz tygodniki: Gość Niedzielny i Idziemy

„Skrzydła” to program długoterminowej pomocy dzieciom i młodzieży, którym trudna sytuacja materialna rodziny przeszkadza w pełnym wykorzystaniu szans edukacyjnych. Program umożliwia firmom lub osobom indywidualnym objęcie pomocą stypendialną konkretnego ucznia przez przynajmniej jeden semestr. Aktualnie w ramach „Skrzydeł” pomagamy 170 dzieciom.

Informacja o dystrybucji biletów na koncert „Muzyka Miłosierdzia”

Bilety wstępu można nabyć:

Osobiście w biurze Caritas Archidiecezji Warszawskiej przy ul. Krakowskie Przedmieście 62, w dniach 4.01.2016 – 29.01.2016 (w dni robocze) w godzinach 8.00 – 16.00 (poniedziałek-czwartek) lub 8.00-15.00 (piątek). Płatność gotówką.

(W przypadku zamówień zbiorowych istnieje możliwość odbioru biletów poza godzinami pracy biura. Zamówienia takie można składać po adresem rock@caritas.pl)

Osobiście w kasie klubu Palladium (ul. Złota 9) w dniach 4.01.2016 – 4.02.2016

Drogą internetową w dniach 04.01.2016 – 29.01.2015.

Prosimy o wysłanie emaila na adres rock@caritas.pl zawierającego następujące dane: imię i nazwisko, liczbę zamawianych biletów, adres e-mail.

W odpowiedzi otrzymają państwo informację o dostępności biletów oraz danymi potrzebnymi do wykonania przelewu bankowego. Po zrealizowaniu płatności i przesłaniu potwierdzenia na adres rock@caritas.pl otrzymają Państwo voucher upoważniający do odbioru biletów w kasie klubu Palladium w dniu koncertu.